Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma! Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma!
Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında eski futbolcular ve sanatçılar saha çıktı. Şöhretler arazındaki maç 12-12 sona erdi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri ise düzenlenen turnuvada final maçı yaptı.

Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 168. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde şöhretler sahaya çıktı. Birimler arasında yapılan maçta finale kalan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri yağmurlu havaya rağmen kıyasıya mücadele etti. Final maçı öncesi eski futbolculardan Saido, Yasin Sülün, Ali Cansun, Bayram Bektaş, İlyas Kahraman, sanatçı Çılgın Sedat gibi isimler de sahada kendi arasında maç yaptı. Şöhretler arası yapılan maç ise 12-12 sona erdi. Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve AKUT Kurucu üyelerinden Nasuh Mahruki de maçı kapalı tribünden izleyerek destek verdi.

Birimler arası yapılan maçı izleyen Hüseyin Çapkın, “Polis teşkilatımızın 168. Kuruluş yılını kutluyorum. Biz halka hizmet için varız. Bunun için fedakar çalışmaları, uykusuz geceleri, her zor şartları göğüslemek zorundayız. Öyle de yapıyoruz. Kuruluş yıldönümünde birçok etkinliklerimiz var. Bunlardan bir tanesi de birimler arası futbol maçları. Bu birimler arası dayanışmayı güçlendiren bir etkinlik. Daha önce futbolda şöhretler maç yaptı. Daha sonra birimler arası finale kalanlar maç yaptı. Sağ olsun arkadaşlarımız da bizi yalnız bırakmıyorlar. Nice yıllara diliyorum ve şehit ve gazilerimizi de rahmetle anıyorum.” dedi.

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ise “Polis Teşkilatımızın 168. Yılı kutlu olsun. Kendisini yenileyen, daha çağdaş medeni ülkelerdeki gibi kendi donanımlarını yenileyen bir teşkilatımız var. Gün geçtikçe de kendisini yeniliyor. İnşallah problemsiz, az olaylı Türkiye görürüz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim