Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
 Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir grup terörist, polis aracının geçişi sırasında önce el yapımı bomba patlattı sonra ise araca ateş açtı. Olayda, 3 polis yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Nusaybin ilçesi Mitani Caddesi üzerinde bir araya gelen yüzleri maskeli teröristler tarafından yoldan geçen araçlar durdurularak, kontak anahtarlarına el konuldu. Araçları barikat olarak kullanan teröristler, yolda bulunan MOBESE kameralarını da ateş açarak, tahrip etti. Bunun üzerine olay yerine zırhlı araçlarla polis ekipleri gönderildi.

Gruba müdahale etmek için Yeni Turan Mahallesi’nden geçen polis aracına Değirmen Sokak’ta bombalı saldırı düzenlendi. Aracın geçişi sırasında yolun kenarına tuzakladıkları el yapımı bombayı patlatan teröristler, daha sonra da polis aracına ateş açıp, kaçtı. Olayda, aracın içerisinde bulunan 3 polis çeşitli yerlerinden yaralandı. Bölgeye sevk edilen ambulanslarla İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polislerin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polisin sevk edildiği ilçede, kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Editör: TE Bilisim