MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde görev yapan emniyet personelinin topladığı mavi kapaklar, engelli Abdurrahman Bulgap’ın yüzünü güldürdü.

Vali Mustafa Toprak, engelli Bulgap’ı ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti. Bulgap, Vali’ye sarılarak, “Bana sürpriz yaptınız ve çok mutlu ettiniz. Bu, benim çok istediğim bir hediyeydi. Çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Engelli çocuk Bulgap ve dedesini evlerinde ziyaret eden Vali Toprak, “Bizim tek amacımız, engelli vatandaşlarımızın mutlu olmasıdır. Gözlerindeki mutluluğu hissetmek istiyoruz. Engelleri yıkmalıyız. Engelli vatandaşlarımızın en iyi ve rahat şekilde yaşaması için elimizden geleni yapmalıyız.” diye konuştu.

Tekerlekli sandalyenin Abdurrahman Bulgap’a bir umut ışığı vereceğini ve hayatını kolaylaştıracağını söyleyen Toprak, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, sosyal sorumluluk çalışmasından dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim