Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
 Diyarbakır'da tarihi minarenin temelleri tahrip ediliyor. Sahi bölgede etnik özgürlük talepli bölücü emperyalist destekli kalkışmanın hedefi Müslüman Türk varlığı değil midir ?

Bütün bu gelişen süreçte Diyarbakır baro başkanı yine azgın kan emici terör örgütlerince katlediliyor. Bugün cenazeler kalkarken şehit cenazelerinde tabutlar Türk bayrağına sarılırken baro başkanının tabutu PKK paçavraları ile sarılıyor ve cenazede bir kaç bölücü örgüt kızıl paçavraları taşınıyor.

Şimdi AKP'ye soruyoruz bu azgın kan emici yaratıklar Türk bayrağını taşımazken hangi idari yapılanma özerklik federasyon lafı edilebiliyor ? Sahi sizin bu açılım barış konusunda ağzınızdaki en son baklayı millete ne zaman gösterip derin dondurucuya koyduğunuz hayali oyalama kandırma aldatma sürecinden vazgeçip terörle kanlı katiller ile mücadele ediyor görüntüsü ile evlatlarımızı daha ne kadar şehit vereceğiz ?

AKP iktidarı gerçekleri Türk milletinden ne kadar gizlerse gizlesin bölücü örgüt ihmal neticesinde palazlandıkça palazlanıyor. Müşterek değerlerimiz süratle azalıyor istenen tartışmasız ayrı bir devlettir. Bugün o bayraksız görüntüler yine yürekleri dağladı yeni katliamlara davetiye çıkardı.





Editör: TE Bilisim