Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Ergenekon soruşturması savcısı Cihan Kansız'ın yeğeni Recep Kansız'ın öldürülmesi olayında, Recep Kansız'ın oğlu İzzet Kansız'ın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Kayıp olan zanlılardan biri daha yakalandı.

Gaziosmanpaşa'da 15 Şubat 2015 tarihinde meydana gelen olayda, Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız'ın yeğeni Recep Kansız öldürülmüş, Recep Kansız'ın oğlu İzzet Kansız'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi ise aynı silahla yaralanmıştı. Yaralılardan İzzet Kansız'ın da kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak öldüğü öğrenildi.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ismi belirlenen 3 şüpheliden Halit C. ve Şaban C., yakalanarak adliyeye sevk edilmişti. Olayda ruhsatsız tabancayı kullandığı iddia edilen Hakan B. de dün yakalandı. Bugün Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi.

CİNAYET ZANLISI: BARIŞMAK İÇİN KONUŞMAYA GİTTİK

Hakan B.'nin, polise verdiği ilk ifadesinde, şunları söylediği belirtildi: "Kansız ailesinden bir kişi bizden birini dövmüş. Biz de konuşup barışmak için oraya gitmiştik. İzzet’in babasının işyeri olan fırınında buluştuk. Fırın içinde eskiye dayalı husumetten dolayı konuştuk.Bir süre sonra baba Recep Kansız 'Burası işyeri dışarıda konuşalım,' dedi. Dışarı çıktık. Kansız ailesinden bir kişi bizden birini dövmüştü. Biz de bu kavgayı konuşacaktık. Baba Recep de aramızı bulacaktı. Ancak dışarı çıktığımızda içlerinden birisi ‘Kafanıza sıktırmayın' deyince olay meydana geldi."

Editör: TE Bilisim