Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski bakanlardan Refaiddin Şahin, memleketi Ordu´nun Ünye ilçesinde toprağa verildi.
Ünye Merkez Cami´nde düzenlenen cenaze törenine Şahin´in ailesi, yakınları ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada 'Türkiye önemli bir siyaset ve devlet adamını kaybetmiştir' dedi. "Hem Ordu, hem Karadeniz, hem de Türkiye çok önemli bir siyaset ve devlet adamını kaybetti. Geçmişte bürokrasi ve siyaset alanında yapmış olduğu çok önemli hizmetleri var. Günlerini milletin iyiliği için geçiren vatansever bir kişilikti. Bilgisi, tecrübesi ili siyasette çalıştığımız dönemlerde bize de çok büyük katkısı oldu. Biz kendisini iyi bir vatansever, iyi bir mümin, insanlara faydası olan birisi olarak bilirdik. Allah rahmet eylesin, ailesinin ve Türk milletinin başı sağ olsun" şeklinde konuştu.

Eski Bakan Refaiddin Şahin, kılınan cenaze namazının ardından Ünye'nin Kuşça köyünde toprağa verildi.

Editör: TE Bilisim