YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
 Birkaç gündür internette dolaşan resim üzerinden Ekmeleddin İhsanoğlun’a bel altı vuruşları ile itibarsızlaştırma kampanyası için düğmeye basıldı. Demek bu makam gerçekten elde edilmesi hayati önem taşıyan bir özellik arz ediyormuş.

Bir resim üzerinden bir kaşık suda fırtına koparıldı.Uydurma isimlerle yanına birde Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin ihsanoğlunu’da ekleyerek mal bulmuş mağrib gibi çirkin iğrenç bir karalama kampanyası başlatıldı. İğrenç karalama kampanyası ile beyinler meşgul ediliyor.

İnsanların kararı iftira ile değiştirilmeye çalışılıyor. Kimdir bu isimler Tayyib Erdoğanın yanında duran İstanbul barosuna kayıtlı Avukat Nevzat çetin(Ekmeleddin ihsanoğlu diye yazılan) diğeri Abdullatif Metin’dir. Yani o isimlerden hiçbir tanesi başbakan dışında doğru değildir, yalan ve uydurmadır. iftiradır.

Yazıklar olsun böyle siyaset anlayışına gazeteciliğe bu ülke böyle tezgahlarla bir yerlere zorlanıyor. Bu ancak AKP adayına destek için özel hazırlanmış, bir tezgah olabilir. Bu nasıl ulusalcılık nasıl adamlık nasıl habercilik nasıl omurgasızlıktır?

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim