Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü
 Bakın aklımdaki resmin parçalarını  anlatıyorum:
1.Rojava denen yer (Kamışlı) 1915'te Ermenilerin yerleştirildiği yer. Dikkat edin son birkaç yıldır hep gündemde. Ülkemize gelen Suriyeliler içinde oldukça fazla bir miktar, buradan göçme. 
2. Şu an bize operasyon yaptırılıyor ve bizimle beraber hareket eden öso kelle kesip bunu bizimle ortak hareketmiş gibi resimliyor. 
3. Kürtlere katliam yaptığımız iddiaları artmaya başlarken son birkaç yıldır dağlarda öldürülen pkkli leşleri kanıt olarak biriktiriliyor. Üstelik bu resimlere sosyal medyada yapılan yorumları arşivleyen ve manipüle eden bir ekip var.
4 . Bir şekilde Suriye' nin içlerine çekilmeye çalışılıyoruz. Bu, bizim için yapılan barbar tanımlamasını destekleme amaçlı. 
5. Hakkında kişisel ve ailevi durumuyla şaibe olanlar yüzünden kımıldayamıyoruz .
6. Oluşturulmaya çalışılan tablo , yayılmacı, barbar ve soykırımcı Türkiye. Bunun sonuçları için 2. Dünya Savaşı sonrası Almanyasina bakmak yeter ki biz Almanlar kadar ucuz atlatamayabiliriz .Çünkü hedef Sevri hatta onun ardına saklı BOP canlandırmak. Toprak bütünlüğümüz, bağımsızlığımız hepsi tehlikede . Çok büyük yaptırımlar ve uygulamalar planlanıyor.

Nuray Şaşihüseyinoğlu

Editör: TE Bilisim