Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde gece saatlerinde Suriye sınırı yakınlarında patlama meydana geldi. Bazı evlerde maddi hasar oluştu. Kırılan camlar sebebiyle 2 kişi hafif yaralandı.

Olay, saat 02.15 sıralarında, Bahçelievler Mahallesi, 336. Sokak'ta gerçekleşti. Suriye sınırına yakın boş arazide 10 metre çapında büyük bir çukur oluştu. Çukurun yakınındaki evlerde camlar ve kapılar kırıldı, maddi hasar meydana geldi. 2 kişinin kırılan camlar sebebiyle yaralandıkları öğrenildi. Panikle sokağa çıkan vatandaşlar, bir süre sonra evlerine geri döndü.

Patlamanın sebebinin Suriye tarafından düşen bir mermi ya da füze olup olmadığı araştırılıyor. Bombanın parçalarının etrafa yayıldığı görüldü. Bazı evlerin bahçelerinde şarapnel parçaları bulundu.

HATAY VALİLİĞİ: 2 KİŞİ HAFİF YARALANDI

Hatay Valiliği, Reyhanlı'ya Suriye'den atıldığı değerlendirilen askeri patlayıcı sebebiyle 2 kişinin hafif şekilde yaralandığını açıkladı.

Valiliğin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "25 Mart 2015 Çarşamba günü saat 02.35 sıralarında ilimiz Reyhanlı ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan dere yatağına Suriye tarafından geldiği değerlendirilen bir patlayıcı/askeri mühimmat düşmüştür. Patlayıcının düştüğü yerin yakınında bulunan evlerde küçük çaplı maddi hasar meydana gelmiş, iki kişi hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili olarak adli ve idari tahkikat sürdürülmektedir."

Editör: TE Bilisim