Reyhanlı'da iki ayrı patlama! Reyhanlı'da bugün saat 13.55 sıralarında belediye binası önünde ve PTT binası önünde bombalı araç patlatıldı. Patlamalarda 18 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. Belediye binası ve bölgedeki çok sayıda bina ile araç da zarar gördü.

“İKİ BOMBALI ARAÇ PATLATILDI”

İncelemelerde bulunmak üzere Mardin'de bulunan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve gazetecilerle öğle yemeği sırasında Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlamayı öğrendi. Patlamayla ilgili telefonla bilgi alan Muammer Güler, daha sonra gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Muammer Güler, saat 13.55 sıralarında Reyhanlı Belediye binası önünde ve PTT binasının olduğu yerde 2 bombalı aracın patladığını belirterek, “Gerekli güvenlik önlemleri itibarıyla Valimiz şu anda olay yerine intikal etti. Ben gerekli talimatları Jandarma Genel Komutanımıza ve Emniyet Genel Müdürümüze intikal ettirdim. Civardan da oraya doğabilecek paniği önlemek için her türlü kuvvet sevkiyatı yapılıyor." dedi.

patlama-001.jpg

Reyhanlı’da belediye binası yakınında patlama! Reyhanlı’da bugün saat 13.55 sıralarında belediye binası önünde ve PTT binası önünde bombalı araç patlatıldı. Patlamada 18 kişi hayatını kaybederken, 22'den fazla yaralı var. Reyhanlı Belediyesi de büyük hasar gördü. Patlamalarda yaralananlar bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastaneye taşınıyor.

Patlamaların ardından bölgeye çok sayıda ambulans gönderildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye taşındı.

Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!

Patlamaların etkisiyle ahşap bir evin çöktüğü belirtildi. İlçede elektrikler de kesildi.

REYHANLI'DAN İLK GÖRÜNTÜLER

Editör: TE Bilisim