Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı, Reyhanlı’da patlamalardan zarar gören esnafın yanında çalışan personelin 3 aylık maaşını ödeyeceklerini söyledi.

Reyhanlı’da meydana gelen patlamanın ardından zarar gören esnafa destek olabilmek amacıyla ilçeye gelen Yazıcı, olayın gerçekleştiği yerde incelemelerde bulundu. Kaymakam Yusuf Güler ve Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’yi ziyaret eden Nusret Yazıcı, daha sonra esnafla geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın beklenen Hatay ziyareti öncesinde Hatay'a geldiklerini aktaran Genel Müdürü Yazıcı, Reyhanlı’da iş garantili ve garantisiz çok sayıda mesleki eğitim kursu açacaklarını kaydetti. Esnaflara gerekli yardımlarda da bulunacaklarını dile getiren Yazıcı, patlamalardan etkilenen 350 kişinin kendilerine yardım talebinde bulunulduğunu aktardı. Yazıcı, “Talepleri elimizden geldiği kadar hızlı bir şekilde alıyoruz. Başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından her başvurunun olumlu sonuçlanmasına çalışacağız. Esnafların yanlarında çalışan personelin 3 aylık maaşını ödeyerek kendilerine destek vereceğiz. Ayrıca mesleki eğitim kursları açacağız." dedi.

Editör: TE Bilisim