Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
 Demirkan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaretleri Sonsöz adlı gazetenin bugünkü manşetinde yer aldı.
RTÜK Üyesi Demirkan’ın Sonsöz’de yayınlanan skandal sözleri şöyle: ”Cumhurbaşkanı devletin imkânları ile şeytanın aklına gelmeyecek yollarla siyaset yapıyor. Dağdaki çoban ‘Erdoğan tarafsız’ der mi? Cumhurbaşkanını eleştirmekten hicap duyuyorum ama siyaset yaptığı için aldığı devlet parası haram olsun diyorum.”

 “Cumhurbaşkanı kendisine oy vermeyenlerin de Cumhurbaşkanı. Ama akla hayale gelmeyen toplantılarla hayal dahi edilmemesi gereken haksızlıklar yapıyor. Meclis’te tarafsızlık yemini etmedi mi? Etti ve birbirleri ile rekabet eden tüm partilerin karşısına iktidar partisine destek vererek geçti. Devlet parası ve imkânları ile açıkça siyaset yapıyor. Hatta eşi, oğlu, kızı tüm aile siyasetin içinde. Oğlu valiler ile toplantı yapıyor. Siyasette Cumhurbaşkanı kötü bir rol model oldu. Dağdaki çobandan Profesörler kadar eğitimi ne olursa olsun herkese sorun Cumhurbaşkanı tarafsız diyen, AK Parti’ye oy istemiyor diyen var mı? Ben Cumhurbaşkanını eleştirmekten hicap duyuyorum. İsyan ediyorum isyan. Çünkü tüm değerleri çökertiyor.”

Sonsöz, RTÜK Üyesi Demirkan’ın Erdoğan’ın, hâkim, savcı ve avukatlara “Cübbenizi çıkarın siyasete girin” dediğini de belirterek, “Saray’ı bırak siyasete dön” çağrısı yaptığını aktardı.

Editör: TE Bilisim