Sayın Cumhurbaşkanı,

Türk Milliyetçileri ve ülkücüler olarak; devletin bekası ve Türk Milletinin birliğine yöneltilmiş alçakça küresel saldırılar sebebiyle, hepimiz siyasi görüş farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak devletimizin yanında durmak, millet olma hüviyetimizi muhafaza etmek ve birliğimizi güçlendirme gayreti içindeyiz. Böylesine zorlu bir dönemden geçerken, sebep ve saiki ne olursa olsun attığınız olumlu adımları benimsemekle birlikte, bizlerin gösterdiği aynı hassasiyeti her gün televizyonlarda ve en temel meselelerde "paralel kabine" gibi hareket ederek büyük büyük laflar eden Başdanışmanlar ekibinizden de bekliyoruz.

Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?

Sayın Cumhurbaşkanı;

Davetiniz üzerine çeşitli eleştirileri de bir tarafa bırakarak, 7 Ağustos Yenikapı Mitingine katılma kararı alan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye hitaben Başdanışmanınız Şeref MALKOÇ'un; "BAHÇELİ ÖMRÜNDE GÖRMEDİĞİ KALABALIĞI YENİKAPI'DA GÖRECEK" şeklindeki küçümseyici laflarının siyasi nezakete aykırı olduğunu ve ülkücü camiayı rencide edici nitelikte olduğunu kabul ediyorsanız lütfen gereğini yapınız; başdanışmanınızı susturunuz. Kamuoyunda hatırlanacağı üzere, bu başdanışman beyefendi daha önce de "herkese ruhsatlı silah dağıtacağız" gibi maksadını aşan laflar etmişti.

Millet olarak mukavemet ve samimiyet testinden geçtiğimiz bir dönemde, kimsenin ayrıştırıcı, ötekileştirici bir üslupla eski alışkanlıklarına devam etmesine izin vermediğinizi ülkücü camia olarak görmek istiyoruz.

Rubil GÖKDEMİR


(Haberalp)

Editör: TE Bilisim