Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Diyarbakır’ın giriş ve çıkışlarına konulan sabit uygulama noktasında meydana gelen trafik kazasında biri komiser iki kişi yaralandı. Aynı noktada geçen hafta meydana gelen kazada da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yeğeni Yusuf Şimşek (25) hayatını kaybetmişti.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolu üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından 1990’lı yıllarda olduğu gibi başlatılan sabit uygulama noktasında, son bir haftada iki trafik kazası meydana geldi. Geçen hafta aynı noktada meydana gelen kazada Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yeğeni Yusuf Şimşek hayatını kaybetmişti. Bugün ise meydana gelen kazada bir vatandaş yaralandı.

Olaya müdahale eden bir komiser, bu sırada yine başka aracın çarpması sonucu yaralandı. Yaralanan emniyet mensubunun Diyarbakır’daki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Yaralı vatandaşın ise ambulans hastaneye gönderildiği belirtildi. Diyarbakır’da yaklaşık 4 ay önce şehrin giriş ve çıkışlarında sabit uygulama noktası kurulmuştu. OHAL dönemini andıran uygulama kapsamında polislere 24 saat boyunca nöbet tutturuluyor.

Editör: TE Bilisim