İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
Ne maksatla böyle çirkin yakıştırma ve yalanlara tevüssül edildiğini kestirmek zor değildir. Bizler ağzımızdan çıkanı kulaklarımızın duyduğu sorumluluk sahibi insanlarız.
Bu ülke de kardeşliği birlikteliği en çok isteyen insanımızın burunun bile kanamasını istemeyen hatta ülkenin taşını toprağının böceklerini bile seven ülke sevdalısı insanlarız. 
Bir arada yaşamanın müştereklerini artırmak, “birlikte hayır ayrılıkta azap vardır” diyen manevi bir misyon ile kendimizi ilintilendirmeyi en büyük şeref sayarız.
Türk milli kimliği her ülkede olduğu gibi, şeref onur ve haysiyet ölçümüzdür. Batılıların milli kimliğinden neyimiz noksan ki savunmakta acze düşeli aşağılık kompleksine kapılalım.
Bu aidiyet kültürel birliktelik ve milli direncimizin milli şuurumuzun adı Türk milli kimliğidir. Bu ülkede Osmanlı yadigarı tüm hakların ve ülke insanın tümünün kuruluş kurtuluş ve varlık kimliğidir.
Bunu tartışmaya açmak abesle iştigaldir. Bu tartışmanın varlığı bile ülkemiz için zuldur. Yüz karası utanılacak bir haldir.Ümraniye Türk ocaklarının bir etkinliğinde, ifade ettiğimiz görüşler birliğin bütünlüğün kardeşliğin harcı sesi soluğu ve bitmeyen sevda izleridir.
O ifadelerden fitne fesat sahiplerine hiçbir malzeme çıkmaz. Demokratik meşru yasal her türlü ideolojik ve siyasal mücadeleyi sonun kadar yapacağımız.Bu iddia iftira ve isnat sahiplerini başka kapılara yönelin diyerek telin ediyor
Editör: TE Bilisim