İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
 Türkiye Cumhuriyetini kuran kuruluş ruhu ile devletimizin temellerini atan Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet minnet ve saygı ile hatırlıyoruz.Cumhuriyetin kuruluş değerlerini koruyan Başbuğ Alpaslan Türkeş ve efsane Ülkücü şehitleri sevgi ve saygı ile anıyoruz.
MHP ve Ülkücüler kızıl komünist emperyalist dayatmalar karşısında çok büyük haksızlıklara uğramalarına rağmen sonunda haklı çıktılar. Dost düşman herkes bu efsane kahramanlara yiğit bozkurtlara şapka çıkardı. Vicdan sahibi herkes Ülkücülerin destansı direnişini takdir edip haklarını teslim ettiler. Bu konuda yayınlanmış yığınla itiraflar ve tespitler vardır. İşte o destansı diriliş silkiniş ve öze dönüş olmayıp efsane mücadele verilmeseydi şimdi çok daha vahim bir dünya vardı. Bu konuda yayınlanmış hatıralar gerçeği teyit ediyor. Bugün tehdit başka bir adresten geliyor.

MHP ve Ülkücüler Türk milleti ve onu asil kılan şerefli mazisi huzurunda dünün kahramanlarıdır. Ülkücüler bizden öncekilerin izinde yürüyen kutlu ve mübarek bir davanın müstesna temsilcileridir. Dün haklı çıkmıştık bugün yine haklı çıktık. Bu davranış ve duruş Türk milletinin tarihi hafızasının gereğidir. Çünkü Ülkücü Milliyetçi hareketin mensupları hata yapsa telafisi yoktur. Karşılık beklemeden Türk milletine gerçekleri söyleyen Ülkücülerin sevdası ülke ve Türk milletinin varlık ve bekasıdır. PKK terör örgütü ve her türlü terörist kalkışma karşısında asil kutlu isyanın adı Ülkücü harekettir.

Bu açılım sürecinin aldatma kandırma oyalama olduğunu yıllarca haykırdık toplumu ve her kesimi ikaz ettik. Yıllardır dilimizde tüy bitti bu sonu hüsranla bitecek kan ve göz yaşını sel gibi akıtacak hüzünlü bir maceradır. Bu yaldızlı yalanlara cilalı pırıltılı koltuklar verse de sonunda acılar pişmanlıklar kaçınılmazdır. Zehirli yılanla çuvala girenler yılan değilseler mutlaka zehiri enjekte edilen pozisyona düşmeleri kaçınılmazdır. Yazık oldu boş geçen yıllara bu sonucu üretenlere çabak tutanlar asıl suçludur. Uyarı görevini yerine getirmeyip üç kuruşluk ikbal koltuk için dut yemiş bülbül gibi susanlar akiller yandaşlar yalakalar yanaşmalar padişahım çok yaşa diyen koro ayağa kalk!

Suçlu kim? Tarihe şehitlere hesap ver! Bir insanın burnunun kanamasını isteyen alçaktır ama bu ülkenin birliği ve kardeşliği için milyonlarca şehit vermeye hazırız. Bu gerçeğin kaynağı Kurandır sünnettir milli hafızadır. İnsanlığı öldüren katillerle yoldaş olunur mu? Vatanı olmayanın boynu büküktür. Şehitlere ailesinin yanında kurşuna dizilen kahramanlara hesap ver! Bu milletin tarihi hafızası olamayanlar üst akılı rehber edinenlerin kılavuzu karga olanlardan ne farkı vardır?
Editör: TE Bilisim