Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor’da kiralık oynayan ve Galatasaray’ında gündeminde olan golcü oyuncu Fernandao ile Josue’yi almak için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Bursaspor’un resmi yayın organı Bursaspor TV’de yer alan açıklamalarında, futbolcularla ilgili açıklamalarda bulundu. Fernandao’nun çok değerli bir oyuncu olduğunu belirten Bölükbüşı, şöyle konuştu: “Şuanda ligimizde gol kralı. Bizim için gurur kaynağı. Transfer teklifleri aldığını biliyorum ancak burada çok mutlu. Neden mutlu? Bir insan ancak mutlu olduğu yerde başarılı olabilir. Çok profesyonel, ahlaklı bir insan. Devre arasında hem menajeri hem de ailesi ile görüşmek üzere Yönetim Kurulu’ndan bir arkadaşımızı Brezilya’ya gönderdik. Çok memnun kaldılar. Devam etmesi konusunda görüştük. Sanırım 1-2 hafta içerisinde menajeri gelecek. Hem menajeri ile görüşeceğiz hem biz daha sonra Brezilya’ya giderek kulübü ile görüşeceğiz. Josue takımımıza katkı yaptı. Taraftarımız da çok sevdi. Bursa’da kalmak istiyor. Ailesi de burada kalmak istiyor. Biz de onu Bursa olarak beğendik. Onunla ilgili menajerliği ile görüştük. İki hafta içerisinde Porto kulübü ile görüşmeye gideceğiz. Bursaspor’a kazandırmak istiyoruz.”

Josue’nin son iki maçta 18 kişilik kadroya alınmaması konusunda ise Bölükbaşı, “Hocamız istediği futbolcuyu kadro alır veya almaz. Bunda büyütülecek bir durum söz konusu değil. Bursaspor’da kalmak isteyen futbolcularımıza kapımız açık.” ifadelerini kullandı.

“KADROMUZU BOZMAK İSTEMİYORUZ”

Transfer sezonunun bittiğini ve takımı bozmadıklarını belirten Bölükbaşı, şunları dile getirdi: “Ozan Tufan ve Şener için teklif yapıldı. 7 bin 750 milyon Euro + 3 futbolcuydu. Kabul etmedik. Şener Özbayraklı bizim evladımız gibi. Şener’in bana vermiş olduğu bir söz var. Başkan sen ne istersen ben onu yaparım. Adam gibi adam Şener. Zamanı gelince Şener de gereğini yapar. Önemli olan insanların vermiş olduğu sözler ve niyetler. Geçmiş yıllarda çek senet, protokol yoktu. Sözler verilirdi. Ben verdiği sözü tutmaya çalışan bir insanım. Şener ve diğer arkadaşlarda bizle beraber. Çünkü düşüncemiz bir. Bu yüzden başarılıyız. Onlarda bazı şeylere sabrediyorlar. Sonuçta bir ekibiz. Hocamız da aynı şekilde. Gece gündüz burada çalışıyor. Belinden rahatsızdı izin yapmadan çalıştı. Çok şanslıyız. Olması gerekenler oluyor. Biraz sabır gerekecek. Onu da yaparsak bizi kimse tutamaz. Hayaller hedefe yönelmeli. Bursaspor her sezon şampiyon olacaktır.”

“OZAN TUFAN’A SON GÜN GÜZEL BİR TEKLİF GELDİ”

Ozan Tufan’a son gün güzel bir teklif geldiğini ifade eden Bölükbaşı, “Hem Divan da söz verdik hem de futbolcunun biz de kalma isteği çok daha fazlaydı. Burada mutlu olan bir insanı da kopartmak da hoş olmazdı. Taraflar böyle istedi. Ben Divan’da söz vermiştim. Fakiriz ama gururluyuz. Belluschi bizim çok sevdiğimiz bir futbolcu. Antalya’da da görüştüm. Bir sıkıntı yok. Kalmayacağım diye dediği bir şey yok. ‘Burada mutluyum’ dedi. Daha üst liglerden teklif gelirse o zaman düşünürüm dedi. Ozan İpek bizim şampiyon futbolcumuz. Kendisinin Eskişehirspor ve Konyaspor’a transferi söz konusuydu ama gerçekleşmedi. Sözleşmesini değiştirdik. Maç başına ücret almayı kabul etti, kendisine güveniyor. Takımla birlikte çalışmalarını sürdürecek. Onurcan Piri kulüp bulmak istemedi. Yeşil Bursa’ya gitmek istemedi. Biraz faullü hareketleri var. Biraz uzakta düşünmesi lazım.” şeklinde konuştu.

Taraftarlara da seslenen Bölükbaşı, “Önümüzde Karagümrük maçı var. Liderlik maçı. Bilet fiyatlarını da düşürdük. Taraftarlarımız bu güzel atmosferden dolayı kombine satışı olmasını istedi. Bir forma kampanyası düzenledik. Şuanda 15 bin rakamına ulaştık. Bursaspor camiası bin kişi midir? Biz burada şeffaf olacağız. Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Gerekirse gece de çalışacağız.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim