Akademiler Türklere kapatıldı bunun başka açıklaması yok! Akademiler Türklere kapatıldı bunun başka açıklaması yok!
 İstanbul Balkan spor Kulübü'nün tanıtım gecesine MHP Kocaeli Milletvekili adayı Saffet Sancaklı, MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları Mehmet Müftüoğlu, Merrin Hasipoğlu, Mesut Yıldırım, Ekrem Sarısoy, MHP K. Çekmece ilçe Başkanı Seyfettin Tiryaki,Teşkilat Bşk. Hakan Ermemiş, İlçe Başkan Yrd.Ercan Taş, MHP K. Çekmece kadın kolları Başkanı Kader Alarslan Çakan, Başkan Yardımcısı Nihayet Taş, Yönetim kurulu üyeleri İsmail Tak , Abdullah Müftüoğlu katıldı.

 

Milletvekili adayları programa katılanlardan 7 Hazira seçimlerinde MHP'ye destek vermelerini istediler.

 

MHP Kocaeli Milletvekili adayı Saffet Sancaklı kürsüde yapmış olduğu konuşmada; Balkan ve Rumeli Türklerinin Zamanında çok acı günler geçirdiklerini, baskılarla yerlerinden, yurtlarından edildiklerinin acı olan aynı senaryoların, aynı oyunların bu günde oynandığını; artık bu seçimin Ülkemiz için kader seçimiolduğunu oyunuzu çektiğiniz acıları gözönüne getirerek kullanın, "ne olursa olsun bu vatanı böldürtmeyeceğiz." "bedel ödemeyede hazırız" dedi.

 

Saffet Sancaklı'nın konuşması geceye katılanlar tarafından uzun süre alkışlandı.

 

Gecenin sonunda Türk Futboluna büyük emekler veren Fenerbahçe Galatasaray gibi büyük kulüplerde forma giymiş Milli futbolculardan Saffet Sancaklı ile Nezihi Tosuncuk'a  Plaket verildi.

 

 

 

 

www.nettavir.com

Editör: TE Bilisim