AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İzmir Şube Başkanı Recep Atçı, "Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın" sloganıyla başlattıkları kampanyada toplanan oyuncakların, Şırnak'taki çocuklara ulaştırıldığını bildirdi. Sağlık-Sen Şırnak Şubesi ile koordineli düzenlenen kampanyada sendika üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve duyarlı vatandaşların desteğiyle 30 kolinin üzerinde oyuncak toplandığı bilgisini verdi.

Bu oyuncakların amacına uygun şekilde Şırnak'taki çocuklara ulaştırılmış olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Atçı, kampanyanın birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemde toplumda kaynaşmaya katkı sağladığını kaydetti. Sağlık-Sen Şube Başkanı Atçı, şöyle konuştu: "Türkiye'de önemli bir misyonu yerine getiren sendikamız, neresinde olursa olsun ülke insanımızın mutluluğu için çalışmaktadır. Bu kampanya, bir ve beraber olarak bu ülkede yaşıyor olmamızın da en büyük göstergesidir. Oyuncağını aldıktan sonra gülücükler saçan çocuklarımızın yüzündeki o mutluluk, inşallah hiçbir zaman solmaz. Kampanyada emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Şırnak'a giderek oyuncak dağıtan Sağlık-Sen İzmir Şube Sekreteri Asiye Metecan da çocukların sevinçlerine şahit olduğunu kaydetti. Kampanyanın amacına ulaşmasının heyecanını yaşadığını dile getiren Metecan, Şırnak merkeze bağlı bir köyde torbaları iç içe doldurarak top yapıp oynayan çocukların kendisini çok etkilediğini aktardı. Oyuncak dağıtımına Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Hakan Usal, İl Sağlık Müdürü Ahmet Barış, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Ergel'in de eşlik ettiğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim