Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nce Sakarya Nehri kıyısında 120 dönümlük alanda yapılacak sosyal alanların ilk etap çalışmasında kullanılmak üzere 15 milyon TL'lik kredi alınması için Meclis'ten yetki talep edilecek.

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, rüya proje olarak nitelendirilen Sakarya Park projesinde kullanılacak kredinin ocak ayı Meclis Toplantısı’nda görüşüleceğini ifade etti. Sakarya Nehri etrafında hayata geçirilmesi planlanan projenin startının verildiğini kaydeden Turan, "Etap etap hayata geçirilecek projenin 1. etabında kullanılmak üzere 15 milyon TL kredi temin etmek için 14 Ocak'ta gerçekleşecek Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yetki talep edeceğiz. Sakarya Nehri’ni şehirle bütünleştirecek olan Sakarya Park’ın 1. etap çalışmalarına başladık. Projede kullanılmak üzere İller Bankası’ndan 15 milyon TL kredi alınması ve bu krediye ait işlemlerin yürütülmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve encümene yetki verilmesini içeren 39. madde Meclis’te görüşülecek.” diye konuştu.

    İlk etabı 120 dönümden oluşan Sakarya Park Projesi’nde spor alanları, restoranlar, su sporları tesisleri, yürüyüş yolları, piknik ile gezi alanları yer alacak.

Editör: TE Bilisim