İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Sakarya'nın Serdivan ilçesinde evinin bulunduğu siteden çıkışta saldırıya uğrayan emekli astsubay, tabancasıyla saldırganlardan birini öldürdü, bir kişiyi de yaraladı. İki saldırgan kaçarken emekli astsubay da başına aldığı sopa darbesiyle yaralandı.

Arabacıalanı Mahallesi 584. Sokak'ta ki bir sitede yaşayan emekli astsubay O.S., sabah siteden çıkışında iddiaya göre, dört kişinin saldırısına uğradı. Saldırganların sopayla vurarak yaraladığı emekli astsubay, tabancasını çekerek saldırganlara ateş etti. Saldırganlardan Ali İhsan Ç. olay yerinde öldü. Melih K. ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan O.S. ve Melih K. ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sokağı güvenlik kordonuyla kapatan polis, komşuların bilgisine başvurdu. Yapılan incelemede O.S'nin otomobilinin ön lastiklerinden birinin inik olduğu görüldü. Saldırganların olay öncesinde aracın lastiğini indirdikleri ya da patlatmış olabilecekleri ileri sürüldü.

Cumhuriyet savcısının, olay yeri inceleme ekibiyle birlikte yaptığı çalışmanın ardından Ali İhsan Ç.'nin cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı'da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Polis, yaralı saldırganın verdiği bilgiler doğrultusunda kaçan diğer şüphelileri yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.
Öte yandan daha önce bir güvenlik şirketinin ortağı olan emekli astsubay, bir internet sitesinde de köşe yazarlığı yapıyor.

Editör: TE Bilisim