31 Mart 2024 seçimlerini nasıl okumalıyız? 31 Mart 2024 seçimlerini nasıl okumalıyız?
Türk sinemasının önemli simalarından Tamer Yiğit, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yiğit'i ziyaret eden Serdar Gökhan ve Nuri Alço, Tamer Yiğit’in durumunun çok iyi olduğunu ve kendilerini kapıya kadar yolcu ettiğini söyledi.

İstanbul Üniversitesi (Çapa) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi devam eden sinema sanatçısı Tamer Yiğit’i dostları yalnız bırakmadı. Sinema oyuncuları Serdar Gökhan ve Nuri Alço da Tamer Yiğit’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Hastanede yaklaşık bir saat kalan Gökhan ve Alço, çıkışta Tamer Yiğit’in durumu hakkında bilgi verdi. Serdar Gökhan, basında çıkan haberlerin abartılı olduğunu, Tamer Yiğit’in sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Gökhan, Yiğit'in tedavisinin tamamlandığını ve yakında taburcu olacağını söyledi. Nuri Alço da Tamer Yiğit’i sağlıklı bir şekilde görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Kendisiyle sohbet ettiklerini aktaran Alço, ziyaret bitiminde Yiğit’in kendilerini kapıya kadar geçirdiğini belirtti. Serdar Gökhan ve Nuri Alço daha sonra hastaneden ayrıldı.



Editör: TE Bilisim