Eğitim alanındaki hizmet ve yatırımlarını sürdüren bölgenin tanınan ve sevilen işadamlarından eğitimci Sabri Şenel’in Yönetim Kurulu Başkanlığındaki Göksu Sürücü Kursu’nun 5. şubesi Sancaktepe Meclis Mahallesi Atatürk Caddesi 129B’de hizmete açıldı.

Açılış kurdelesini kesen Sabri Şenel“Ekonomik sıkıntıların olduğu ve her geçen gün yeni bir işletmenin kapısına kilit vurduğu bir günde onlarca kişiye ekmek kapısı olacak olan kursumuzun 5. Şubesini açmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Allah’a hamdolsun” dedi.

ŞENEL: “5. ŞUBEMİZİ AÇMANIN GURUR VE ONURUNU YAŞIYORUZ”

29 yıllık tecrübemizle hizmet ediyor olmanın verdiği sevinçle bu kez 5. şubemizi Sancaktepe’de açmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz diyen Sabri Şenel, “Ferah mahallesi şubesinin açılışında Sancaktepe şubemizin açılacağı müjdesini vermiştik. Ne mutlu ki bugün bu açılışla rabbim verdiğimiz sözü tutma imkanı verdi. Şükürler olsun. Burası sadece ticari amaçlı açılan bir iş yeri olmayıp, eğitim açısından insanlara yararlı olabilecek bir iş kurumu olacaktır. İstanbul artık daha çok eğitimli sürücüler yetiştirebilecektir. Güleryüzlü hizmet anlayışımız, eğitim kalitemizle ve bu kalitemizi gittiğimiz yerlere taşıyarak yolumuza devam edeceğiz. Kaliteli eğitimimizle tüm sürücü adaylarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız” diye konuştu.

Bünyesinde onlarca kişiye iş imkanı sağlayan, Anadolu yakasında bilgi, birikimi ve tecrübesi ile 29 yılı geride bırakan ve sürücü kursu sektöründe marka haline gelen Göksu Sürücü KursuÜmraniyeDudulluŞerifaliFerah ve Sancaktepe şubeleri ile yeni binası ve fiziki yapısıyla sürücü adaylarına hizmet verecek.

Sancaktepe Göksu:  Meclis Mahallesi Atatürk Caddesi 129B (Sancaktepe Kaymakamlığı yanı) Tel: (0216) 511 30 05

Hatay’ı bekleyen acil çözüm önerileri! Hatay’ı bekleyen acil çözüm önerileri!


Editör: TE Bilisim