Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Bakırköy'de, bekçilik yaptığı inşaat şantiyesindeki 27 metrelik su kuyusuna düşen Abdulkadir Çiçek (50) yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Çiçek'in cesedini çıkarmak için saatlerce çalıştı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Şenlikköy Bakış Sokak üzerinde bulunan bir inşaat şantiyesinde meydana geldi. Bekçilik yapan Abdulkadir Çiçek, çalıştığı firmanın inşaat alanında bulunan 27 metre derinlikteki su kuyusuna düştü. Firma sahibi, bekçi Çiçek'e uzun süre ulaşamayınca inşaat alanına geldi. Şantiyenin kapısının açık olduğunu ve içeride kimsenin olmadığını gören firma sahibi, durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından bekçi Abdulkadir Çiçek'in 27 metre derinliğindeki su kuyusuna düştüğünü tespit etti.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin saatler süren çalışmasının ardından ceset bulunduğu kuyudan güçlükle çıkarıldı. Olay yerine gelen Çiçek'in eşi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Kuyudan çıkarılan Çiçek'in cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim