Türk milletinin gözünden bir şeyler kaçırılsa da feraset, basiret sahibi millet evlatları kokan kan ve gözyaşı dolu tiksinti verici açılım yeni heveslileri izliyoruz!

Buradan koltuk kapma tilki kurnazlığına Bozkurtça tepkiyi karşı koyuşu bekleyin!

Ülkücü ile asker katilinin oyundan koltuk çıkarsa bu kılçık olur.

Geçin bu ayakları millet şehitler verirken bu hdpkk fantezisi çok oluyor!

Millet burnundan soluyor…

Şehitlere namus ve şeref sözümüz var.

Aybüke ve Necmettin öğretmenin ne suçu var?

Asker, polis, hemşire ve katledilen bebeklerin değil onların katilleri ile flört eden ABD, AB ve İsrail Projesi!

Fetö ile aynı safta olmaktır.

AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?

Geçin bunları bunlara söz söylemeyen ittifak adınız ne olursa olsun yerin dibine batsın!

YENİ AÇILIM HEVESLERİ KOKMUŞU YENİDEN SERVİS ETMEK DEĞİLMİ? İMAMOĞLU YAPSA NE FARK EDER?

Asker polis öğretmen bebek katillerine her türlü suçluya  TC yasaları işletilir suçlunun imtiyazlısı olmaz Türkiye bir hukuk devletidir TC devleti hain bölücü ile mücadele değil müzakere yolunu seçerse yani taviz başlarsa bunun sonu çil yavrusu gibi dağılmaktır. HDPKK kürdün temsilcisi olamaz Atatürk kabrinden kalksa bu CHP dilini Seyit Rıza akıbetine uğratmaz mıydı?Dün de bugün de hatayı açılımı kim yapmışsa hatadır, kanlı tiyatronun barış figüranı yeni açılım rolüne soyunmak siyasi veya silahlı yada çanak tutanın eline alnına kan bulaştırır.
Şehitlere ve şehadet sebeplerine sadakat namus ve şeref borcumuzdur. Dünkü açılımada bugün kokmuşunu yeniden servis etmek isteyenede uçurulan papazada yürütülmek istenen açılım heveslisi İmamoğlu'na da Türk milleti er geç cevap verecektir tarih Atatürk'ü de gazi dedemide ve bugünleri elbet yazacaktır böyle siyaset olmaz olsun gizli ajanda gizli gündem oy alana kadar kıvır tilki bozkurt doğadaki tüm rollere soyun ardından yalfalamalar.
Türk milletinin basiretine ferasetine inanıyor güveniyor umudumuzu sürdürüyoruz teröre ve dayatmalarına asla diz çökmeyeceğiz bir ölür bin diriliriz Cumhuriyetin kuruluş değerleri ölümsüzdür!

Efendi Efe

Editör: TE Bilisim