Dünden bu güne kadar yazayım mı yazmayım mı sorusunu kafamda tasarladım durdum. 15 Temmuz Şehitleri anıldı. Kuran’ı Kerimler okundu Mevlidi Şerifler Okundu. Allah Kabul Eylesin Yüce Mevla’m Tüm Şehitlerimizin ailelerine Sabırlar versin. Diyerek asıl konumuza döneyim.

En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz

Asıl 15 Temmuz ile Çeşitli Etkinlikler Torul’da yapıldı. Gerçekten belki de Türkiye’de bir ilki olan Küçücük bir İlçede Torul Kaymakamı Onur Aykaç Bey Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir ile her iki Kurumun 15 Temmuz Şehitleri ile yaptığı etkinliğe alkışlanmaması mümkün değil. Tüm Torul’ular ve Gümüşhaneliler Torul Kaymakamı Onur Aykaç ve Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir’e teşekkür etti ve bizde ettik. Neydi bu teşekkürü yapılacak konu Torul’da 15 Temmuz’da hayatını kaybeden 251 Şehidimiz için 251 Fidan Dikilerek 15 Temmuzda hayatını kaybeden 251 Şehidimizin anısına Torul’da 251 ağaç yetişiyor bu alkışlanacak ve takdir edilecek bir durum.  Ardından diğer şehitlerimiz için çeşitli etkinlikler düzenlendi ve Son olarak Torul’da Şehidimiz Şehit Necmettin Yılmaz’ın kabri ziyaret edildi.   

Kamuoyuna duyurulur Şehit Necmettin Yılmaz’ın Ölümünden Sonra 2 yıldır Mahkemelerde Şehit Öğretmenin Ölüm emrini veren hain demiyorum, hainler diyorum Şehidimizin ölüm emrini veren 1 hain bilirken elimize geçen belgelerde ispatlı birden fazla Şehidimizin azmettiricisi ortaya çıktı. Bunlarda önümüzdeki aylar içerisinde kamuoyuna Televizyon kanalı ile duyurulacak.  Bu çalışmayı yaparken çalışmaların masraflarını aşağıda yazacağım kişiler karşıladı. Şehidimizin Mezarı başında  Konuşma yapan Sayın Torul Kaymakamımız Onur Aykaç ve Torul Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim Özdemir, hani şehide sahip çıkıyordunuz? Şehidimizin Duruşmasına katılmak için sizden para istemedik, Sadece gidiş dönüş biletlerin alınmasını istedik,  ama almadınız, Önünüze getirdiğim evraklar sahte evrak mıydı o evraklar Şehidimizin ölüm emrini veren hainlerin dosyası ile geldik ama bir bilet bile alınmadı bu mu Şehide Saygı Bu mu Şehit Necmettin Öğretmene saygı Şehidimizin Babasına annesine Kardeşlerine hepimizin olduğu gibi sizin de göreviniz işte Şehit Necmettin Yılmaz’a sahip Çıkanlar. 

Şehit Necmettin Yılmaz’a Sahip Çıkan Kahramanlar

Şehit Necmettin Yılmaz’ın Ölüm emrini veren hainlerin duruşmalarını ve tanıkları  mahkemeye çıkarmak 2  yıldan bu zamana kadar Şehit Necmettin Yılmazın Ölümüyle ilgili ne gerekiyorsa yap Şehidimizin ve senin Yanındayız diyen  bana göre Şehide sahip çıkanlar kahramndır.

1 Gümüşhane valisi Kamuran Taşbilek, 2 Gümüşhane Milletvekili H. Osman Akgül,  Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Geçmiş Dönem Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın,  Geçmiş Dönem Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Trabzon Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Volkan Albayrak, İstanbul Sultanbeyli Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Abdulkerim Yıldız, İstanbul Ümraniye Dernek Başkanı Tahsin Söğüt, İstanbul’dan Eğitimci hemşerimiz Sabri Şenel, Ankara’dan Gümüşhaneli İş Adamlarımızdan Orhan Ünsal Öz kürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut ve İstanbul Gümüşhane İş Adamları Derneği Başkanı Yüksel Yalçın

Bu isimler 2 yıldan bu zamana kadar  Şehit Necmettin Yılmaz’ın  Elim emrini veren kişilerin hakkında bugün  soruşturma varsa  bana göre Şehidimize sahip çıkan kahramanlar bunlardır.  Bu  kişilerin gönderdiği para dekontları  takipçisi olduğum Şehidimizin  dava dosyasında da mevcuttur. Hainlere Bağımsız Türk Adaleti gerekli cezayı işlemi verdikten sonra Benim bayramım  kutlamam o  zaman olacak o zamana kadar yastayım.

Salih Zengin Torul

Editör: TE Bilisim