İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
Gaziantep dün sabah saatlerinde teröristler tarafından bomba yüklü araçla yapılan saldırıda şehit olan polis memuru, Yusuf Erin (33) Hatay’ın Dörtyol ilçesinde dualarla ve tekbirlerle toprağa verildi.

Hataylı şehit polis memuru Yusuf Erin'in, Türk bayrağına sarılı naaşı Gaziantap’den Dörtyol ilçesine getirildi. Geçtiğimiz aylarda kutsal topraklara umreye giden ve görevi başında şehit olan Polis Memuru Yusuf Erin’in cenazesine Hatay’ın dört bir tarafından insanlar akın edip, son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

Dörtyol merkezde düzenlenen cenaze namazını Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu kıldırdı. Cenaze esnasında duygu ve hüzün dolu anlar yaşandı. Şehit Polis Memuru Yusuf Erin’in oğlu polis kıyafetiyle törene katıldı.

Cenaze namazına Hatay Valisi Ercan Topaca, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Milletvekili H.Bayram Türkoğlu, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, protokol üyeleri ve binerce halk katıldı.

Şehit Polis Memuru Yusuf Erin öğle namazına müteakip Dörtyol Özerli Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki mezarlığa defnedildi.Cihan

Editör: TE Bilisim