AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
İstanbul Gazi Mahallesi'nde bir gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin sözlü olduğu ve dün yapılması planlanan nişan töreninin izinlerin iptal edilmesi nedeniyle ertelendiği öğrenildi. Şehit polisin Eylül ayında da düğün yapmayı planladığı belirtildi.

Polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin şehit olduğu haberi, Kırıkkale'deki baba ocağına ateş gibi düştü. Şehidin yakınları ve vatandaşlar kısa sürede taziye evini doldurdu. Acı haberi aileye Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, beraberinde sağlık görevlileri ile giderek verdi. Anne ve babasının da daha önce haberi alıp İstanbul'a hareket ettiği kaydedildi. Şehit Sivri'nin Bahçelievler Mahallesi'ndeki Özyurt apartamınındaki baba ocağı taziye ziyaretine gelen yakınları ve komşuları ile dolup taştı. Sinir krizi geçiren bazı yakınlarına hazır bekletilen ambulansta sağlık görevlileri müdahale etti. Fatih Sivri'nin cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip kılınacak namazdan sonra Kırıkkale Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Bu arada, bir grup genç, ellerindeki Türk bayraklarıyla Kırıkkale'nin en işlek caddesi olan Zafer Caddesi'nde sloganlar atarak teröre lanet yağdırdı.

Editör: TE Bilisim