Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
Şehit Süleyman Aydın kendini vuran,PKK'lı katil Mahsun Korkmazın heykelinin dikildiğini görse, heykeli dikenlere,heykeli dikilen şartları bu ülkeye barış diye dayatanlara ne der?
AKP PKK işbirliğine,bu dayatmayı yapan ortamı hazırlayan, AKP'nin yüzde elli bir oy aldığını görse, acaba o oyları verenlere ne der?
Bu ülkenin savcıları, hakimleri, polis şefleri,askerleri ve kamu görevlileri ve dahası yüce Türk milletinin vicdanı bunlara ne diyor?
Vermenin tavizin sonu, en son ülkeyi, mahalleyi saran ateş, hanelere,yatak odalarına dayanmayacak mı? O şehidi evladını kardeşi göremeyenlere yazıklar olsun! O ocaklara düşen ateşi hissetmeyen,onların katillerini ödüllendiren düzene onay veren,şehit gelmiyor maskaralığı ile avunan,ama Katillere zafer kazanmış muamelesi gösteren,takdir şartlarını uygulayan, bunu sindiren aşağılık zillete rezalete omurgasızlığa yazıklar olsun.
Şehitler gelmesini isteyen alçaktır, ama bu heykeli diken diktiren müsaade eden alçak oğlu alçaktır. Şimdi biz bu alçaklara devlet ve millet olarak yenildik mi? Barış dediğiniz, şehitler gelmiyor diyerek övündüğünüz tablo bu mudur?
Böyle bir barışı içine sindirecek, helal süt emmiş bir kimseyi, Türk analar doğurur mu? Şehit gelmesin diyen anaya babaya Türk ana denir mi? Şehit gelmesinde ne olursa olsun diyen kardeşe Türk denir mi? Evladını şehit vermek istemeyen kardeşlere anne ve babaya Müslüman Türk denir mi?
Bu heykel orada dikildiği müddetçe, bu ülkede makamı,rütbesi konumu ne olursa olsun, hiç kimse adamım diye dolaşmasın! Yarabbi bu kara günlere kalacağımıza, bize şehadet şerbetini nasip et yarabbi! Bu ülkede şehitler değil, katiller itibar görüyorsa, şehitlerin değil, katillerin heykeli dikiliyorsa, demek katiller kazandı.
Biz üç beş tane katil eşkıyaya karşı savaş mı kaybettik? Mağlup mu olduk?Ülkede kahramanların değil,hainler itibar görüyorsa,onlara heykeller dikiliyorsa bu heykeller yıkılmalıdır.Bunu yıktırmayan istifa etmelidir.
Siyaseti aldatma.karalama, saptırma ve koltuk elde etmek için, her yalana baş vurmak, için çirkinleştiren, yalancıların mumu artık söndü.
Ülke zifiri karanlığa gömülmek üzeredir.Bu kara bahta, bu asil milleti reva görüp,zihin işgali için her yolu deneyenlere karşı, millet vicdanı kabaracak, kutlu mübarek isyan, ihaneti sırtımızdan atacaktır.
Hançeri tutan eli bükecek, biçilen kefenler mutlaka yırtılır.Böyle bir zillet,aşağılanmayı, milli onurumuzla oynamayı, barış diye kabul edip,sineye çekmek, Süleyman Aydın gibi şehitleri yeniden kefene koymaktır.
Şehitleri yeniden öldürmek, anlamına gelecek bu alçaklığı kabul edecek biri aramızda var mıdır? Şehitleri yeniden öldürmeye rıza göstermek, korkakların,namertlerin,yaşayan ölülerin ve ancak hainlerin işidir.Yıkınız barış dediğiniz dikilen PKK lı putların düzenini!,geri verin o fidanları!,
Hayatlarının baharında şehadet şerbeti içenlerin analarına yakınlarına ne söyleyebilirsiniz ki?
O evlatlar ülkenin tümünün şerefidir, onurudur, gururudur ve devlet millet olmak bu namusa sahip çıkmaktır.

Editör: TE Bilisim