En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde dağlık alana düşen iki savaş uçağında şehit olan 4 pilottan Üsteğmen Zeynel Özbahçeci’nin naaşı memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde RF-4E tipi keşif uçağının düşmesi sonucu şehit düşen Üsteğmen Zeynel Özbahçeci'nin naaşı askeri helikopter ile Ereğli'ye getirildi. 6 gün önce hayatını kaybeden babaannesi Hüsnüşah Özbahçeci'nin evinde dua ve helallik alındı. Şehidin eşi Meltem Özbahçeci, halası ve yakınları buradaki törende gözyaşlarına boğuldu.

Ulu Camii'nde düzenlenen törene Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konya Valisi Muammer Erol, 3'ncü Ana Jet Üstü Komutanı Tümgeneral Muhittin Fatih Sert, askeri erkan, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve çok sayıda isim ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Şehit Üsteğmen Zeynel Özbahçeci’nin cenaze namazını Konya Müftüsü Prof. Ali Akpınar kıldırdı. Şehit'in naaşı ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip vatandaşların omzunda Meydanbaşı Şehir Mezarlığı Şehitliğine kadar taşınarak burada defnedildi. Saygı atışının ardından Üsteğmen Zeynel Özbahçeci’nin acılı ailesine 3'ncü Ana Jet Üstü Komutanı Tümgeneral Muhittin Fatih Sert tarafından Türk bayrağı ve şahadet belgesi verildi.

Editör: TE Bilisim