İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Şehit Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, şehadetinin birinci yıl dönümünde okunan mevlitle, dualarla anıldı.

Şehit Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak adına Antalya'nın Manavgat ilçesinde evinde mevlit okutuldu. Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, mevlit bitiminde şehitliğin Allah katındaki makamı ile ilgili bir konuşma yaptı. Şehitlerin Allah katında diri olduklarını belirten Yaşar, dünyada da ahirette de Allah katında en ulvi makamın şehitlik olduğunu kaydetti.

Mevlide; şehit babası Uğur Şarlak, şehit annesi Gülderen Şarlak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Metin Alkaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Murat Koçanlı, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, ilçede yaşayan Kore ve Kıbrıs gazileri, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, belediye başkanları, sendika temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, polis ve askerler katıldı. Mevlit bitiminde topluca, Şehit Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak ve bütün şehitlere topluca dua edildi.

Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, 4 Nisan 2012 tarihinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle ile güvenlik güçleri arasındaki çıkan çatışmada şehit olmuştu.

Editör: TE Bilisim