Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaralanarak, GATA'da tedavi gördüğü sırada şehit olan Özel Harekat Uzman Çavuş Nebi Arslan, Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı Değirmenköy mahallesinde toprağa verildi.

GATA'da düzenlenen askeri törenin ardından helikopterle memleketi Konya'nın Akşehir ilçesine getirilen şehidin cenazesi, buradan da cenaze aracı ile yoğun bir kalabalık eşliğinde Değirmenköy mahallesine gönderildi.

Babaevinde alınan helalliğin ardından şehidin cenazesi Demirmenköy Camii'ne getirildi. Cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. Şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken sinir krizi geçiren şehit yakınlarını amcası Ramazan Arslan metanetli olmaya çağırdı.

Şehidin amcası Ramazan Arslan, yeğeni Nebi Arslan'ın, asker olmayı çocuk yaştan itibaren istediğini, daha önce de astsubaylık sınavını kazanamadığı için çok üzüldüğünü, vatani görevinden sonra uzman çavuşluk sınavına girip kazandığını söyledi.

Cenaze törenine Vali Yardımcı Hasan Karakaş, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Mehmet Babaoğlu, Ahmet Sorgun, Hüsniye Erdoğan, Uğur Kaleli, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, askeri yetkililer ile yaklaşık 13 bin kişi katıldı.


Editör: TE Bilisim