Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce düzenlenen roketatar saldırısı sonucu şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal'ın şehadet haberi Kahramanmaraş'taki baba ocağına ulaştı. Şehidin baba evine bayraklar asılırken, şehit uzaman çavuştan geriye 10 aylık kızı Meyra ile çektirdiği fotoğrafı kaldı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu 35 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal şehit oldu. Duyğal'ın acı haberi, Onikişubat ilçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, polis ve askeri yetkililer tarafından 5 Nisan Mahallesi'nde oturan eşi Sibel ve Binevler Mahallesi'nde yaşayan anne Ayşe Duyğal'a verildi.

Oğlunun şehadet haberini alan anne Ayşe Duyğal sinir krizleri geçirdi. Evli ve 1'i kız 3 çocuğu olan şehit Uzman Çavuş'un 6 yıl önce trafik kazasında babası Şükrü Duyğal'ı kaybettiği öğrenildi.

Şehitten geriye ise 9 Nisan'da 10 aylık kızı Meyra ile çektirdiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı kaldı.Cihan

Editör: TE Bilisim