İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Şırnak’ta teröristlerin zırhlı polis aracına düzenlediği saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Mehmet Güngördü (32), bugün memleketi Kayseri’de toprağa verilecek. Sosyal medya hesabında şehitlerin fotoğraflarını profil resmi yapan Güngördü’nün, Hüseyin Çelik’e ait “PKK kentlere yerleşti, kaymakamlar, valiler elleri kolları bağlı bekledi” haberini paylaşımı dikkat çekti.

Şırnak Devlet Hastanesi’nde tedavi görürken şehit olan 1,5 aylık evli Mehmet Güngördü’nün acı haberi, Kayseri merkez Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde yaşayan babası Durmuş ve annesi Zeliha Güngördü'ye görevliler tarafından ulaştırıldı. Baba ocağına Türk bayrağı asıldı.

ŞEHİTLERİN FOTOĞRAFINI PROFİL RESMİ YAPTI

Şehit Mehmet Güngördü’nün sosyal medya hesabından daha önce şehit olan Karabüklü Ali Can Öztürk ve Çorumlu Mustafa Yaşar’ın fotoğraflarını profil resmi yaptığı görüldü. Güngördü’nün, AK Parti eski bakanı Hüseyin Çelik’in “PKK kentlere yerleşti, kaymakamlar, valiler elleri kolları bağlı bekledi” şeklindeki açıklamalarını paylaşması da dikkat çekti.

Mehmet Güngördü’nün naaşı bugün Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından memleketine gönderilecek. Şehidin, bugün ikindi namazı sonrası Yeşilhisar ilçesinde toprağa verileceği açıklandı.




Editör: TE Bilisim