Yolun sonu mu? Yolun sonu mu?
Konya'nın Meram ilçesi Beybes Mahallesi'nde okul servisi ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2 öğrenci ile servis şoförü son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze namazına Konya Valisi Muammer Erol da katıldı.

Kazada hayatını kaybeden öğrencilerden Fatma Yeniay (11) ve Rabia Sahra ile servis şoförü Adem Ovalı'nın cenazeleri, sabah saatlerinde Faruk Sukan Doğum ve Çocuk Hastanesi morgundan alınarak Gödene Mahallesi Merkez Camii'ne getirildi. Cenazelerin camiye getirildiği sırada aileleri ve okul arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Öğle namazının ardından Yeniay, Sahra ve Ovalı için helallik alındı, ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Eller üzerinde taşınan cenazeler daha sonra Gödene Mahallesi Aşağı Mezarlık'ta toprağa verildi.

OLAY

Dün Beybes Mahallesi Önder Sokak kavşağında Adem Ovalı idaresindeki 42 C 0312 plakalı okul servisi, İhsan Felek idaresindeki 42 BZF 80 plakalı minibüsle çarpışmıştı. Kazada sürücü Ovalı ile aynı araçtaki Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Hasibe Vadıoğlu (11) Fatma Yeniay (11) ve Rabia Sahra (11) olay yerinde hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştı. Yaralı öğrencilerden Ahmet Vadı ise (11) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Editör: TE Bilisim