İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar hafta sonlarını Yozgat Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen sportif etkinliklere katılarak değerlendiriyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi her hafta düzenlediği farklı etkinliklerle gençlerin yoğun katılımını sağlıyor. Bu kapsamda masa tenisi, badminton, kort tenisi, satranç ve denge oyunu oynayan öğrenciler değişik arkadaş gruplarıyla da bir araya gelerek yeni dostluklar da kuruyor.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz, bu tür sportif etkinliklerin çocukların psikolojik yönden gelişimine önemli katkıları olacağını söyledi. Akyüz, "Her hafta sonu çocuklarımızın gençlik merkezine gelerek gönüllerince burada spor faaliyetlerine katılması onları çok mutlu ediyor. Tabi onları mutlu görmek bizleri daha fazla mutlu ediyor. Bizim amacımız zaten sosyal anlamda sorumluluklarımızı yerine getirerek onların huzuru ve mutluluğudur. Bu çocuklarımız istem dışı bir hayatla karşılaştığı için devletimiz bu çocuklarımızın sorumluluğunu alıyor. Bizlerde bu sorumluluğu hissederek sahip çıkmalıyız." dedi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer ve Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz da gençlik merkezinin her hafta farklı etkinliklere imza attığını belirterek, "Amacımız gençlerimizin boş zamanlarını spor yaparak ya da değişik etkinliklere katılarak değerlendirmelerini sağlamak amacıyla farklı sportif etkinlikler düzenliyoruz. Bu faaliyetlerimize gençlerimizin katılımı her geçen gün artmaktadır. Kurumumuzun adından da anlaşılacağı üzeri gençlik merkezi, gençlerimizin hizmetindedir. Sevgi evlerinde kalan çocuklarımız artık hafta sonlarını burada değerlendirecekler. Hem kendileri, hem de diğer sportif faaliyetlere katılan çocuklarımızla yeni arkadaşlıklar kurarak güzel bir birlikteli ve kaynaşmada sağlanmış olacak." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim