Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Mardin’in Nusaybin ilçesinde 3 gündür devam eden sokağa çıkma yasağında Azizoğlu sokak üzerinde 1 kişi vurularak öldü, Çağ Çağ caddesinde evinin balkonunda durduğu sırada vurulan şahıs tedavi için 2. Hudut Taburu'na götürüldü. İlçede şiddetli çatışma sesleri devam ediyor.

Nusaybin Yenişehir Mahallesi Muhtaru Şakir Acar'dan alınan bilgilere göre, Çağ Çağ caddesinde evinin balkonunda vurulan ve 30 yaşlarında isminin Özgür Çıray olduğu bildirilen 1 kişi omzundan vuruldu. Yenituran mahallesi Azizoğlu sokak üzerinde motosikletiyle seyir halindeki Şahin Turan vurularak öldürüldü.

112 acil servis ambulansının bölgeye gelememesi üzerine Yenişehir Mahallesi Muhtarı Şakir Acar ve vatandaşların girişimleriyle yaralı şahıs tedavi için 2. Hudut Taburu Kenan Dalbaşar Kışlasına götürüldü. Yaralı Çıray’a ilk müdahaleyi komşuları yaptı.
Şahsın burada tedavi için Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürüleceği öğrenildi. Ölen Turan ise hastane morguna kaldırıldı. İlçenin Yenituran mahallesi ve diğer mahallelerde şiddetli çatışma ve silah sesleri yankılanıyor. Askeri toplarla hendeklere ateş ediyor. İlçede şiddetli çatışma devam ediyor.

Editör: TE Bilisim