Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
Rusya’nın St.Petersburg kentinde bir marketten 3 kutu tereyağı çaldığı iddiasıyla karakola götürülen 81 yaşındaki R.G. isimli yaşlı kadın hayatını kaybetti. Olay Rusya’da tepkilere neden olurken, Soruşturma Komisyonu soruşturma başlattı. Kadının 2 .Dünya Savaşı sırasında Alman Nazi birliklerinin kuşatması altındaki Leningrad’ta ( St.Petersburg) cephede görev aldığı ifade edildi.

Basına konuşan Rusya Soruşturma Komisyonu Sözcüsü Vladimir Markin olayı, titiz bir şekilde inceleyeceklerini ve suçluların cezalandırılacağını söyledi. Markin, “Soruştuma başlattık. 3 Şubat'ta mağazadan 3 kutu tereyağı çaldığı iddia edilen yaşlı kadın karakola götürülmüş. Kadının fenalaşması üzerine ambulans çağırılmış, fakat tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş." dedi.

BEYİNSİZLER, VİCDANSIZLAR!

Mağaza görevlilerine ve polise kızan Rus savcı, “Leningrad kuşatması sırasında yaşam mücadelesi veren bir insan için 3 kutu tereyağı çaldığı iddiasıyla polisi çağırmışlar. Bunun ne kadar yasal olup olmadığını inceleyeceğiz. Karakola götürülmesi ve oradaki koşulları ve diğer hususları araştıracağız. Suçluları mutlaka ortaya çıkaracağız. Beyinsiz ve vicdansızlar!” diyerek sert tepki gösterdi.

Editör: TE Bilisim