Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
  MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, bugün üst kurul delegeleri ve teşkilat mensupları ile iftar yapmak için geldiği Adana'da, beraberce açılan iftardan sonra ülküdaşlarına hitap etti.  

"Fıratlarımızı, Meclis'e Taşıyacağız"

"Meclis kürsüsünden çıkıp haykıracak bir ocak başkanı bozkurdumuz yok mudur? Üniversiteler, terör yuvası haline gelmesin diye Fıratımız şehit oldu. Bir fırat daha  yok mu ki meclis kürsüsünde o malum şahsın yeğeni oturuyor. Biz Fıratlarımızı, meclise taşıyacağız" diyen Sinan Oğan: "Biz seçimimizi bir defalık yapmayacağız. Biz partimize 47 senede sadece 2 genel başkan seçmişiz. 2023'e kadar sürecek bir süreci göz önünde bulundararak genel başkan seçmeliyiz. Seçeceğimiz genel başkanın yaşı buna uygun olmalıdır" açıklamasında bulundu. 

"Ben Kazanırsam, Aday Arkadaşlarıma En Muteber Görevleri Teklif Edeceğim"

Sinan Oğan: "2019'da bir Başbakan, bir Cumhurbaşkanı, bir Meclis Başkanı seçeceğiz, Allah'ın izniyle bu yarışı ben kazanırsam, diğer aday arkadaşlarıma da en güzel görevleri teklif edeceğim ve bir yıldızlar takımı kuracağız" diyerek şu açıklamalarda bulundu: 
"Partimizde bir de genel başkan yardımcılığı meselesi vardır. İlk sıra onlarındır, meclisteki güzel görevler onlarındır, MKYK üyelikleri onlarındır, genel başkan baş danışmanlığı onlarındır. Bakıyorsunuz bir koltuğun altında 10 karpuz. Peki, partimizde bu görevleri yapacak ülküdaşlarımız yok mu? Mecliste, 20 milletvekili olmadan kanun teklifi veremiyorsunuz. Arıyorsunuz, "Kanun teklifi vereceğiz" diyorsunuz, "Ben gelemem, partide çok önemli işlerim var" diyorlar. Bu sebeple, bu sistem değişecektir. Genel Başkan Yardımcılığı, partimizde teknik bir kadro olacaktır. Milletvekillerimiz mecliste çalışırken, genel başkan yardımcılarımız şehir şehir dolaşacaklardır" 

Editör: TE Bilisim