MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
 MHP genel başkan adaylarından Sinan  Oğan  6 Aralık 2015  günü görüştüğü  MİLLİYETÇİ – ÜLKÜCÜ  İSTİŞARE GRUBU yöneticisi  Dr. Yalçın Güzelhan’a  grubun 21 Kasım günü  tüm genel başkan  adaylarına yönelik olarak yaptığı çağrısını içtenlikle benimsediğini, bu çağrının her maddesinin de altına imzasını atacağını söyleyerek,” Eğer ki  ben MHP genel başkanı olursam…milliyetçi - ülkücü tabanın    parti üst yönetiminde  doğrudan söz sahibi olmasını sağlayacak olan  bu çağrının tüm   maddelerini  yaşama geçireceğim “ dedi .  Oğan’ ın gerçekleştirme sözünü  verdiği  MİLLİYETÇİ – ÜLKÜCÜ  İSTİŞARE GRUBUNUN o  6 maddelik çağrısı aşağıdaki gibiydi:


1- İl ve ilçe seçimlerinde doğrudan her üyenin oy kullanmasının önü açılarak, teyze kızı ve dayı oğlunu delege yapma dönemi artık kapatılmalıdır. yani en uçtaki  teşkilatlarımızda dahi, doğrudan tabanın etkin olmasının önü, sonuna kadar açılmalıdır. 

2- genel merkez delege sayısı en az 10 bin üstü olarak düzenlenip, ben seni, sen de beni seç şeklinde ki kask sistemi kaldırılmalıdır. tanımında olduğu gibi; eğer ki , lider temsil ettiği camianın beyin ve kalbinde yer ederek… onları arkasından sürükleyen kişiyse !.. zaten bu sayının milyonlar dahi olmasının bir anlam taşımayacağı da, son derece açıktır.

3- gelinen noktada ülkücü irade terazisinde tartılmak, 12 eylül darbe kalıntısı, antidemokratik yapıdaki siyasi partiler ve seçim yasasının arkasına gizlenilmeye tercih edilmemelidir.

4- Birlikte rahmet ayrılıkta ise azabın olduğu gerçeğinden hareketle, başta büyük birlik partisi olmak üzere, tüm küskünlere çağrı yapılarak, büyük kucaklaşma sağlanmalıdır.

5- milliyetçi- ülkücü camianın iradesine değer verildiğinin göstergesi olarak, milletvekilliği genel seçimleri ve yerel seçimlerde delegelerin değil, her üyenin oy kullanacağı ön seçimler mutlaka yapılmalıdır. güvenilirliğini ve sonucunu kimsenin bilemediği …internet üzerinden yapılan temayül yoklamaları ise kaldırılmalıdır.

6- parti tüzüğü her milliyetçi ve ülkücü neferin önünü açık tutacak şekilde yeniden yazılmalıdır. 

Editör: TE Bilisim