İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Sinop’ta Sakatlar Derneği hakkında yapılan ihbar üzerine polis tarafından düzenlenen operasyonda, dernekte esrar maddesi ile cinsel içerikli haplar ele geçirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan şahıslara yönelik Yeni Mahalle Dr. Ahmet Örs Caddesi'nde faaliyet gösteren Sinop Sakatlar Derneği'ne operasyon düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, “Dernek binasında yapılan aramada bir şişe Rus votkası, bir şişe kırmızı şarap, bir şişe nane aromalı likör içerisinde yapma içki, 17 gram kubar esrar maddesi, bir adet düdüklü tencere üzerine kurulmuş alkol damıtma düzeneği, 12 adet çeşitli markalarda prezervatif, 3 adet cinsel içerikli hap ele geçirildi. Gözaltına alınan dernek yöneticisi T.G. şüpheli olarak ifadesi alınarak 'uyuşturucu madde nakletmek, satmak, kullanmak' suçundan tahkikata başlanılmıştır.” denildi.

Editör: TE Bilisim