Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Şırnak Gazeteciler Cemiyeti, yayınladığı yazılı mesaj ile dün akşam saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydan gelen terör saldırısını kınadı.

Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Mübarek Ramazan ayını idrak edip milletçe bayram sevinciyle kucaklaşmayı beklediğimiz günlerde gerçekleşen ve bir kez daha hepimizi üzüntüye boğan saldırıyı lanetliyoruz. Dünya, teröre karşı birlik olmalı ve insanlığın huzuru için mücadele vermelidir. Terör, bütün insanlığın geleceğini tehdit etmektedir. Batı, kendi yarattığı terör örgütlerine karşı ortak ve net bir tavır ortaya koymalı, bu örgütlere karşı kararlı bir mücadele yürütmelidir. Milletimiz, gerçekleştirilen kahpe saldırıda din, dil ve ırk demeden kardeşliğini bir kez daha göstererek, yapılan tüm saldırılara karşı daha da güçlenerek teröre karşı tek vücut olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle insanlıktan nasibini almamış, vicdanı duygudan yoksun kişiler tarafından gerçekleştirilen İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki saldırıyı bir kez daha lanetliyor ve hayatını kaybedenlere yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz."
Cihan

Editör: TE Bilisim