MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Anadolu Cam Sanayii tarafından kapatıldığı açıklanan Topkapı Şişecam Fabrikası’ndaki işçi eylemi devam ediyor. İşçilerin bugünkü eylemine ailelerinin yanı sıra çeşitli siyasi parti ve sendika temsilcileri de destek verdi.

Topkapı Şişecam Fabrikası’nda 10 gündür eylemde olan işçiler, bugün de aileleriyle birlikte eylemlerini devam ettirdi. Eyleme çeşitli sendika ve siyasi parti temsilcileri de destek verdi. Fabrika bahçesinde toplanan kalabalık, ‘Ölmek var, dönmek yok. Biz bu yola baş koyduk’, ‘Direne direne kazanacağız’, ‘Direniş var, yılgınlık yok’, ‘İş ekmek yoksa barış da yok’ şeklinde slogan attı. Anne babalarıyla eyleme katılan küçük yaştaki çocuklar da ‘Babama iş, bana iş’ şekilde slogan attı. Üşüyen bazı çocukların da fabrika bahçesinde yakılan ateşin başında ısınmaya çalıştığı görüldü. Fabrika bahçesinde ayrıca, işçiler için lokma kızartılıp servis edildi.

İşçiler, yapılan açıklamalarda aynı koşullarda başka bir fabrikaya yatay geçiş yapmak istediklerini dile getirdi.Talepleri kabul edilene kadar eylemlerini sürdüreceğini belirtti.


Editör: TE Bilisim