Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba? Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba?
Şişli’de bir eğlence merkezi, kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. Saldırıda en az 2 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Vali Konağı Caddesi Süleyman Nazif Sokak’ta, saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirsiz kişiler sokakta bulunan eğlence merkezine silahla ateş açtı. Saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre en az 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Saldırganlar ise plakası alınamayan 2 otomobille olay yerinden kaçtı. Saldırıda yaralanan şahıslardan biri ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralı ise ticari taksi ile hastaneye götürüldü.

Kameralara konuşmaktan kaçınan bazı görgü tanıkları, yaralı sayısının daha fazla olduğunu iddia etti. Sokağı emniyet şeridiyle kapatan polis, olay yerinde delil araştırması yaptı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.Cihan

Editör: TE Bilisim