Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Geçen hafta geçirdiği trafik kazasında yaralanarak Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan BBP Belediye Meclis Üyesi Atilla Yüksel (46) hayatını kaybetti.

Atilla Yüksel için Sivas Belediyesi önünde tören düzenlendi. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, son dönemde belediye meclisi olarak kaybettikleri ikinci dostlarını uğurlamak için toplandıklarını söyledi. İnsanların, acı ve tatlı günlerinde bir araya geldiklerine dikkat çeken Başkan Ürgüp, “Tatlı günlerde bir araya gelmeyi ben önemsemiyorum o da çok önemlidir ama bir insan için küçük kıyamet gibi olan ölüm, dünyayı terk edip Allah’ın huzuruna çıkmak çok önemli, yani bugünlerde bir araya gelmemiz çok önemli.” dedi.

Başkan Ürgüp, Yüksel'in ailesine seslenerek, Atilla’nın, övünebilecekleri biri olduğunu söyledi. Ürgüp, şöyle dedi: “Sempatik, gülen yüzü, herkese karşı yakınlığı olan biri olduğunu, bir siyasi mücadele verse de bunu üslubu adabıyla yapan çok güzel bir kardeşimizdi. Allah, ona rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Cenab-ı Allah, inşallah en ali mertebede onu Peygamber Efendimiz'e (sas) ve şehitlerimize komşu kılsın. Elim bir trafik kazasında kaybettik onu. Trafik kazaları olmasa çok iyi olacak ama Allah, bir şeyi takdir edince onun da önüne geçmek mümkün olmuyor.” şeklinde konuştu.

Atilla Yüksel’in cenazesi, daha sonra Ulucami’ye getirildi. Öğle namazı sonrası Müftü Yusuf Şahin’in kıldırdığı cenaze namazına BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozuk, BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Atilla Yüksel, Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi. 2009 yılı mart ayında yapılan yerel seçimlerde BBP'den meclis üyesi seçilen merhum Atilla Yüksel, bir kız ve bir erkek çocuk babasıydı.


Editör: TE Bilisim