MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Sivas'ta etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek kesimler karla kaplanırken, şehir merkezinde vatandaşlar kayganlaşan kaldırımlarda yürümekte güçlük çekti.

        Sivas'ta geçen haftadan beri kuru soğukların hakim olurken, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Sivas’ı Suşehri ilçesine bağlayan 2010 rakımlı Geminbeli, Sivas- Malatya kara yolu üzerindeki Yağdonduran, Sivas- Ankara yolundaki Yaraşbeli ile Sivas-Erzincan kara yolundaki Kızıldağ geçitlerinde ulaşım güçlükle yapılabildi. Trafik ekipleri bu noktalarda araçların zincirsiz geçişlerine izin vermezken, sürücüler uyarıldı.

        Meteoroloji’den alınan bilgiye göre, kar yaşının hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor. Hava sıcaklarının hissedilir derece düştüğü Sivas’ta gündüz sıcaklığı 3, gece sıcaklıkları ise 0 olarak ölçüldü.
Hafta sonu ise gündüz sıcaklığının 2 ile 3 derece arasında olması bekleniyor. En düşük sıcaklıkların ise hafta sonuna kadar eksi 3’e kadar düşeceği tahmin ediliyor.
Editör: TE Bilisim