Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören
Eyüp’te şofbenden sızan gaz sebebiyle öldüğü iddia edilen 21 yaşındaki Betül Yüksel’in üniversitede iki bölümü aynı anda ve yüzde yüz burslu olarak okuduğu ortaya çıktı. Genç kızın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Olay, Defterdar Mahallesi Alptekin Sokak Yüksel Apartmanı’nda meydana geldi. İddialara göre, ailesiyle birlikte yaşayan Betül Yüksel yakınları uyuduktan sonra gece banyoya girdi. Sabah saat 06.00 sıralarında uyanan ve banyoya giren aile bireyleri Betül Yılmaz’ı bilinci kapalı halde buldu. Ailenin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla Eyüp Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Betül Yüksel tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ÜNİVERSİTEDE İKİ BÖLÜM BİRDEN OKUYORDU

Okan Üniversitesi’nde öğrenci olan Betül Yüksel’in banyodaki tüplü şofbenden sızan gaz sebebiyle zehirlendiği öne sürüldü. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla yapılacak otopsi için Yüksel’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Betül Yüksel’in Okan Üniversitesi’nde iki bölümü aynı anda yüzde yüz burslu olarak okuduğu öğrenildi. Yüksel’in Gastronomi Bölümü’nde 2. Sınıf, Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde de 1. sınıf öğrencisi olduğu belirtildi.



Editör: TE Bilisim