En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
 PKK’nın Kandil’deki ele başlarından Cemil Bayık’ın, paketlenmekten son anda kurtulduğu öğrenildi. Özel Birlikler’in düzenlediği “Paket” operasyonu “müttefikimiz ABD” tarafından deşifre edilerek, Bayık’ın kaçmasının sağlandığı iddia ediliyor.

Terör örgütü PKK’nın Kandil’deki ele başlarından Cemil Bayık’ın, paketlenmekten son anda kurtulduğu, Özel Birlikler’in düzenlediği “Paket” operasyonu “müttefikimiz ABD” tarafından deşifre edilerek, Bayık’ın kaçmasının sağlandığı iddia ediliyor. İddialara göre, Türk savaş uçaklarının PKK’nın Kandil’deki üstlerine art arda  düzenlediği hava operasyonlarından yaklaşık bir hafta sonra “Paket” operasyonu için düğmeye basıldı. PKK elebaşlarından Cemil Bayık’ın Kandil’i terk ederek çevre köylerden bir evde saklandığı bilgisini alan istihbarat birimleri durumu devletin güvenlik zirvesine iletti.

DAKİKA FARKI İLE...

Yerel ajanlardan Bayık’ın Kandil’e düzenlenen hava operasyonunun 8. gününde Zergele Köyü’nde saklandığı bilgisi ulaştı. Özel Harekat birliklerinden bir tim Zergele Köyü yakınlarına kadar sızdı. Cemil Bayık’ın gizlendiği eve karadan operasyon yapmak için hareket eden timlere, son anda operasyonun deşifre olduğu bilgisi ulaştı.

ABD DEŞİFRE ETTİ

Bayık’ın ABD’den gelen istihbarat üzerine kaldığı evi terk ederek birkaç koruması ile birlikte bilinmeyen bir yere kaçtığı ortaya çıkarken, kara operasyonuna da son verildi. 
Editör: TE Bilisim