Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
Burdur Belediyesi tarafından yapılan ‘Kedi Evi’ sokak kedilerinin barınma yeri oluyor. Evsiz kediler için yapılan kedi evine 8 kedi bırakıldı.

Belediye, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün bahçesine yerleştirdiği 'Kedi Evleri' ile sokak kedilerini koruma altına aldı. Ahşap eve yerleştirilen kediler hem soğuk havalardan korunuyor, hem de sağlıklı bir ortamda yaşıyor. Kedilerin her türlü sağlık, yeme, içme ihtiyacı belediye tarafından karşılanacak.

Sokak hayvanlarının da insanlar üzerinde hakkı olduğunu belirten Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, iki tane daha kedi evi yapacaklarını söyledi. Sokak hayvanlarına sahip çıkmanın insanlık görevi olduğunu vurgulayan Başkan Akkaya, herkesi sokak hayvanları konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Kedi evinden Dolayı Burdur Belediyesine teşekkür eden Burdur Hayvan Dostları Derneği Başkanı Aysel Turan, sıcak ve soğuk havalarda kedilere barınma sağlanacağını söyledi.

Kedi evinin anahtarı gönüllü öğretmen Zahit Karaçam’a teslim edildi. Kedi evine gözü gibi bakacağını söyleyen Karaçam, kedi evinde yavruların da olduğunu, onlara da sahip çıkacaklarını aktardı.

Hayvanseverlerin ve belediyenin getirdiği kediler yeni evlerine yerleşti. Kedi evi, vatandaşların ve öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Editör: TE Bilisim