Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı psikolog ve sosyologlar, Gaziantep’teki patlamada hayatını kaybedenlerin aileleri ile görüşüyor.

        Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen patlama sonrası Ankara’daki programlarını iptal ederek Gaziantep’e gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, konuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

        Twitter hesabından gelişmeleri anlık paylaşan Bakan Şahin, incelemelerde bulunmak üzere patlamanın olduğu bölgeye geçti. Şahin, ayrıca patlama mağduru ailelere psikososyal destek verilmeye başlandığını açıkladı.

        Şahin twitter’de yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "Bakanlığımız İl Müdür Yardımcısı başkanlığında psikolog ve sosyal çalışmacılardan oluşan bir ekip, ailelerle görüşerek psikososyal destek veriyor.”

        Buhar kazanının patladığını belirten Şahin, olayın makine arızasından kaynaklanabileceğini kaydetti. Patlama ile ilgili yorumda bulunmanın erken olduğunu ifade eden Şahin, olayın iyice araştırılması ve ders çıkarılması gerektiğini ifade etti.

        Bakan Fatma Şahin, patlamada ölenlere Allah'tan rahmet diledi.

Editör: TE Bilisim